Erkend StartersCoach
 • Info
 • 100% Onafhankelijk
 • Méér voor minder
 • Dienstverlening en DVD
 • KvK en AFM
 • Download

Erkend specialisten
Door onze specialisatie, werkwijze en ons netwerk zijn wij in staat Starters op de woningmarkt méér kansen te bieden. De dienstverlening via onze Erkend StartersCoach gaat dan ook verder dan de gemiddelde dienstverlening van een hypotheekadviseur van een bank of tussenpersoon!

De Erkend StartersCoach behartigt de belangen van Starters op de woningmarkt. Met of zonder Starterslening, wij maken het kopen van een Starterswoning mogelijk!

Deskundigheid van de Erkend StartersCoach

Deskundigheid van de Erkend StartersCoach

De Erkend StartersCoach beschikt over de vereiste diploma's, waaronder de persoonlijke erkenning hypotheekadviseur, afgegeven door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

De Erkend StartersCoach houdt jaarlijks de vakkennis op peil door permanente educatie. Hierdoor is de StartersCoach in staat deskundigheid op het vereiste niveau te houden en verder te vergroten.

Kwaliteit van de Erkend StartersCoach

Kwaliteit van de Erkend StartersCoach

De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs.

De Erkend StartersCoach die dit label mag voeren, heeft de SEH laten zien dat hij/zij deskundig en ervaren is in het geven van hypotheekadvies aan Starters op de woningmarkt.

100% Onafhankelijk

Kijken is begrijpen

Klik op de afbeelding hiernaast voor onze video
met uitleg in woord en beeld.

In deze video:

 • Als consument wil je keuze
 • De Erkend StartersCoach biedt jou deze keuze
 • Als consument wil je kunnen vergelijken
 • Wij bieden een oplossing die het beste bij jou past!
All Inclusive Aankoopbegeleiding en 100% onafhankelijk

All Inclusive Aankoopbegeleiding

De Erkend StartersCoach begeleidt het complete traject van de aankoop van een eerste woning van een Starter op de woningmarkt. Bespaar tot duizenden euro's op de aankoop van jouw eerste woning via de All Inclusive Aankoopbegeleiding door onze Erkend StartersCoach!

100% Onafhankelijk

De dienstverlening van onze Erkend StartersCoach gaat veel verder dan de gemiddelde dienstverlening van een hypotheekadviseur van een bank of tussenpersoon. De Erkend StartersCoach is bovendien niet gebonden aan een bank of verzekeraar en bemiddelt voor nagenoeg alle geldverstrekkers.

Startershypotheek & Subsidie

Een Startershypotheek met een subsidieregeling heeft lagere netto maandlasten dan een hypotheek zonder een subsidieregeling. Onze Erkend StartersCoach vergelijkt de producten van verschillende geldverstrekkers naast de mogelijkheden van de diverse subsidieregelingen voor jou.

Dé veiligste weg naar verantwoord lenen

Als jij zelf niet over de benodigde financiële middelen beschikt, is er de mogelijkheid om een hypothecaire lening af te sluiten. Wat is voor jou maximaal haalbaar? Maar wat ons betreft belangrijker nog, past de lening die jij wilt afsluiten wel in jouw persoonlijke budget? Samen met de Erkend StartersCoach kun jij vaststellen of de lening ook voor jou verantwoord en dus betaalbaar is!

Het is daarom verstandig om samen met onze Erkend StartersCoach een Professioneel Persoonlijk Budgetadvies op te laten stellen.

Dé voordeligste weg naar verantwoord lenen

Naast de Starterslening voor Starters op de woningmarkt, bestaan er vaak nog andere voordelige subsidieregelingen. Onze Erkend StartersCoach vergelijkt de producten van verschillende geldverstrekkers naast de mogelijkheden van de diverse subsidieregelingen voor jou. Dus altijd voordeliger lenen!

De Erkend StartersCoach opent deuren voor Starters!

De Erkend StartersCoach ontzorgt en begeleidt het complete traject van de aankoop van een eerste Starterswoning voor een Starter op de woningmarkt. Wij werken samen met onafhankelijk financieel adviseurs door het hele land. De aangesloten kantoren werken onder eigen KvK en AFM vergunning.

De specialist voor Starters op de woningmarkt

Specialisatie

Wij zijn de specialist op het gebied van All Inclusive Aankoopbegeleiding voor Starters op de woningmarkt. Daarnaast heeft de Erkend StartersCoach zich gespecialiseerd op het gebied van subsidiemogelijkheden voor Starters op de woningmarkt.

Dienstverlening en kosten

Dienstverlening

De dienstverlening van de Erkend StartersCoach bestaat uit het informeren en adviseren over financiële producten aan Starters op de woningmarkt, met name op het gebied van hypotheken en aanverwante producten, verzekeringen en belastingen. De Erkend StartersCoach levert desgewenst een totaalpakket van financiële diensten. Tevens treedt de Erkend StartersCoach op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die ze jou adviseren. 

Passende beloning

De beloning voor de door de Erkend StartersCoach toegepaste dienstverlening is voor jou 'passend' en transparant. De vergoeding wordt vooraf met jou afgesproken, voordat een begin wordt gemaakt met de werkzaamheden. In overleg kun je een keuze maken uit een vergoeding op basis van:

 • uurtarief;
 • vast vergoeding;
 • wel of niet in combinatie met een Service Abonnement (SA).
DienstVerleningsDocument (DVD)

Wat is een DienstVerleningsDocument (DVD)?

Het DienstVerleningsDocument (hierna genoemd DVD) is een gestandaardiseerd document dat bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde er uitziet. Zo dus ook bij de Erkend StartersCoach. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die jij gaat betalen. In het DVD zie je ook een beschrijving van de werkzaamheden van de Erkend StartersCoach.

De Erkend StartersCoach is verplicht het DVD bijvoorbeeld aan jou te verstrekken voorafgaand, tijdens of na het eerste oriënterende gesprek, maar in elk geval voordat hij je een advies geeft. Hij is ook verplicht om het DVD op zijn website aan te bieden. Het DVD bevat ook de bemiddelingskosten die je moet betalen als je ervoor kiest alles zelf te doen en geen advies wil. Vraag er anders zelf naar of kijk het DVD in op de eigen website van de Erkend StartersCoach!

KvK en AFM

Wij werken samen met onafhankelijk financieel adviseurs door het hele land en de aangesloten kantoren werken onder een eigen KvK en AFM vergunning.

Erkend StartersCoach

Erkend StartersCoach is een handelsnaam van Baardewijk Beheer BV ingeschreven bij de KvK Eindhoven onder nummer 09152909, waar onderdeel van uitmaakt ADFION BV ingeschreven bij de KvK Eindhoven onder nummer 17180662. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ADFION BV op alle gebieden waar zij werkzaam is een vergunning verleend onder nummer: 12017320.

Erkend StartersCoach, de sleutel naar de aankoop van je eerste woning

Download hieronder de brochure